سیستم مدیریت یادگیری lms

سیستم مدیریت یادگیری lms چیست؟

سیستم مدیریت یادگیری (LMS) پلت فرمی است که به مدارس کمک می کند تا مطالب آموزشی را به صورت آنلاین مدیریت و سازماندهی کنند و دوره های آنلاین را برگزار کنند. سیستم‌های مدیریت یادگیری با ارائه یک مکان مرکزی برای دسترسی به مطالب آنلاین و توسعه محتوا، به ساده‌سازی فرآیند یادگیری کمک می‌کنند.

متمرکز کردن داده های آموزشی چندین مزیت را به همراه دارد. اینکار به مربیان و مدیران اجازه می دهد تا به راحتی به داده ها و برنامه های درسی دانش آموزان دسترسی داشته باشند. دسترسی بهتر به داده ها باعث بهبود کارایی و کیفیت زندگی آنها می شود. از سوی دیگر با اجتناب از سیستم های تکراری و مخازن اطلاعات باعث صرفه جویی در هزینه می شود. همچنین به مربیان اجازه می‌دهد تا آموزش و مشارکت دانش‌آموز را به‌طور مقیاس‌پذیر شخصی‌سازی کنند.

به طور معمول، یک سیستم مدیریت یادگیری راهی برای ایجاد و تولید محتوا آنلاین، نظارت بر مشارکت دانش آموزان و ارزیابی عملکرد دانش آموزان در اختیار مربی قرار می دهد. همچنین یک سیستم lms ممکن است توانایی استفاده از ویژگی های تعاملی مانند بحث های موضوعی، ویدئو کنفرانس و انجمن های گفتگو را در اختیار دانش آموزان قرار دهد.

سیستم LMS یکی از راه‌های ایجاد ارتباط اینترنتی بین مدرس و دانشپذیر می‌باشد. سیستم‌های مدیریت یادگیری یا همان سامانه lms و نرم افزار برگزاری کلاس آنلاین (سیستم وب کنفرانس) تنها بخشی از تکنولوژی‌های مورد استفاده در این حوزه می‌باشند. یکی از موهبت‌های آموزش مجازی صرفه‌جویی در هزینه و زمان برای ارائه‌دهنده‌های آموزش و همچنین دانشپذیران می‌باشد. علاوه بر این، قیمت پایین سیستم lms و نرم افزار وب کنفرانس، استفاده از آموزش مجازی را بسیار مقرون به صرفه کرده اند. یکی از مهمترین نکاتی که صنعت آموزش را از سایر صنایع متفاوت کرده است، وابستگی کسب و کارهای مختلف به آموزش است. صنعت آموزش و پرورش نیروی انسانی، بدون شک ازپیش نیازهای ورود به هر کسب و کاری است. این امر باعث شده است که هیچ صنعتی خود را از آموزش بی نیاز نداند و تمام مشاغل به نحوی با آموزش گره خورده اند. در این میان محدودیت منابع در سازمان های مختلف رویکرد آموزش منابع انسانی را تغییر داده است. علی رغم اینکه آموزش منابع انسانی سازمان ها کاری پرهزینه است، اما یک سازمان موفق می داند که آموزش مستمر نیروی انسانی برای تامین چابکی سازمان مقابل تغییرات، امری اجتناب ناپذیر است. همین امر باعث شده است تا سازمان ها به دنبال راهی باشند تا بتوان آموزش منابع انسانی را با در نظر گرفتن موضوع زمان و هزینه به صورت بهینه تری انجام داد.

نرم افزار LMS توسط مدارس، موسسات آموزش عالی و غیره استفاده می شود. نرم افزار LMS برای مدیران، معلمان و دانش آموزان مفید است. دانش‌آموزان و معلمان می‌توانند به مطالب درسی مانند تقویم، برنامه‌های درسی، تکالیف و نمرات دسترسی داشته باشند و آن را بارگذاری کنند. پلتفرم های LMS همچنین به مربیان و مدیران این امکان را می دهد که پیشرفت دانش آموزان را به صورت فردی و در سطح کلی پیگیری کنند. این نرم افزار همچنین در به حداقل رساندن استفاده از مواد کاغذی کمک می کند و از یادگیری از راه دور پشتیبانی می کند.

در این میان رویکرد آموزش مجازی، می تواند به کمک مدیران منابع انسانی شرکت های مختلف آمده و با ابزارهای مختلف آموزش الکترونیکی تا حدود زیادی این موضوع را پوشش دهد.

به طور خلاصه سیستم مدیریت یادگیری (LMS) "تمام این ابزارها برای پیاده سازی یک سیستم مدیریت آموزش مجازی از راه دور، به کار برده می شوند." بسیاری از افراد بدون در نظر گرفتن تنوع ابزارها و نرم افزارهای مختلف برای پیاده سازی یک بستر آموزش غیرحضوری، سیستم lms و مدیریت آموزش الکترونیکی را با مواردی از قبیل آموزش وبینار و نرم افزار ویدئو کنفرانس تحت شبکه داخلی یکسان دانسته اند. هر یک از این نرم افزارها ویژگی های خود را دارند و باید با توجه به قیمت و مزیت آنها نسبت به هم و بر اساس نیاز سازمان یا موسسه آموزشی خود، در رابطه با انتخاب هر یک تصمیم گیری کنید. درخواست های مخاطبان ویدیو کنفرانس تفاوت های بسیار با با متقاضیان نرم افزار آموزش مجازی دارد که دانستن آن ها در انتخاب نهایی برای استفاده از هر یک تاثیرگذار خواهد بود و با پیاده سازی آموزش مجازی به صورت موفق و صحیح، بسیاری از مزایای آموزش مجازی و از راه دور محقق خواهد شد.

Powered by Froala Editor

Powered by Froala Editor

Powered by Froala Editor

Powered by Froala Editor

Powered by Froala Editor

Powered by Froala Editor

Powered by Froala Editor

Powered by Froala Editor

Powered by Froala Editor

04 دی 1400